20 Şubat 2013 Çarşamba

Rihanna Konserine Gitmek

Ölmeden önce yapacaklarımın başında Rihanna konserine gitmek geliyor. Her Navy gibi benim de hayatım Rihanna üzerine kurulu. Birkaç sene önce Türkiye'ye geldiğinde sadece hayranıydım, bu yüzden konserine gitme ihtiyacı duymadım.

10 Şubat 2013 Pazar

En Yakın Arkadaşını Bulmak


Arkadaşlık da aşk gibi, hakkında birçok şarkı yazılmış bir ilişki türü. Son zamanlarda arkadaşlık kavramının anlamı çok değişti. Artık yolda yürürken selam veren kezbanlara bile kardeşim diyoruz. Benim için arkadaşlık, dostlukla eş değer. O yüzden herkese arkadaşım demem.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Dövme Yaptırmak

Ölmeden önce yapmak istediklerimin başında bulunanlardan biri de bu madde. Saç stilimiz, giyinişimiz, dinlediğimiz müzikler gibi vücudumuzdaki birkaç sembol de kişiliğimizi yansıtanlar arasında. Bir insanı tanımanın en kolay yollarından biri de o kişinin dövmelerini incelemek. Tabii ki bunun için dövmelerin anlamlarını bilmemiz gerek.

7 Şubat 2013 Perşembe

Saç Boyatmak

En kötü zamanlarımızda bizi neşelendirecek şey çikolata değil, renkli bir saç tutamıdır aslında. Her ne kadar bazıları saçlarının bir tutamını rengarenk boyatmak istese de, ailesi yaşından dolayı izin vermiyor genellikle -ki benimkiler 4. sınıftan beri boyatmama hiçbir şey demiyor-. Yine de çoğunuzun en büyük isteklerinden birinin bu olduğunu biliyorum, görüyorum da. Bir şeyi çok istiyorsanız, sizi kimsenin durdurmasına izin vermeyin.

Ronnie ve Will Gibi Bir Yaz Aşkı Yaşamak

Filmlerdeki aşkların ne kadar mükemmel olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Ama son zamanlarda benim en çok kıskandığım ilişki tabii ki The Last Song’taki Ronnie ve Will’inkiydi. Her şeyi geçtim, genç olmaları, birbirlerine bağlılıkları, yaşadıkları gerçekten çok hoş.

6 Şubat 2013 Çarşamba

Monopoly Oynamak

Herkes hayatında en az bir kez oynamış olmalı bu oyunu. Onlarca çeşidi var ama ben hala 95'ten kalma bir metre boyunda köşeleri bantlanmış Monopoly oynuyorum. Çünkü o monopoly hiç eskimedi, hep güzel anılarla dolu. Her doğum günümde, babam her sarhoş olduğunda o monopoly'nin başında saatlerimizi geçirirdik ve hep mutluyduk.

5 Şubat 2013 Salı

Zodyaklı ile Muhabbetin Dibine Vurmak

İlk olarak merak ettiğim bir şey var, bazıları seni sadece PuCCa'nın kardeşi olarak biliyor, bu seni rahatsız ediyor mu?
Hayır rahatsız etmiyor, aksine benim için yeni iş olanakları sağlıyor. Kendimi, yaratıcılığımı geliştirebileceğim kapıları açmama yardımcı oluyor.
Ablan gibi kitap yazmayı düşündün mü hiç?
O bir kere olur :) Ablam gibi kitap yazabileceğimi sanmıyorum. Hatta iddialı konuşayım, ablam gibi, onun tarzında kitap yazabilecek bir başkasının olduğunu da sanmıyorum. Öncelikle samimiyet gerektiriyor ve o samimiyet herkeste maalesef bulunmuyor.

4 Şubat 2013 Pazartesi

Justin Bieber Konserine Gitmek

Bugün Justin Bieber'ın konser biletleri satışa sunuldu ve birkaç yerde 15 saniyede VIP bölümündeki biletlerin bittiği yazıyordu. Eğer bu gerçekse, gidemeyen Belieber'lar arasındayım ve tek umudum konser günü stadyumun girişinde beklemek olacak. İzdiham olacağına eminim. O sırada içeri girebilen girecek.

2 Şubat 2013 Cumartesi

Kırmızı Halıda Yürümek

Sanırım ben de küçükken büyük bir yıldız olacağına inananlardandım. Hala da öyleyim aslında. Sadece aynanın karşısına geçip grammy ödülümle konuşmamı yaparken hayal etmiyorum kendimi.

1 Şubat 2013 Cuma

Bir Evcil Hayvana Sahip Olmak

Hayvanlar... Hayatım boyunca tanıdığım en sadık dostlar. Hobi olarak acı çeken bir ergen olarak söylüyorum ki, şuana kadar 5-6 hayvanım oldu. Yarısını vermek zorunda kaldım, yarısı da gözümün önünde can çekişerek öldü.
Hayvanları vermek, gözünün önünde ölmesinden bile beter. Gerçekten.